2 Eki 2007

CeBIT Bilişim Eurasia, kapılarını açıyor


Avrasya'nın en büyük iş ve teknoloji buluşması olarak nitelenen CeBIT Bilişim Eurasia, 2-7 Ekim 2007 tarihleri arasında, TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl İsrail, Macaristan, Tayvan, İsveç, Belçika gibi farklı coğrafyalardan 900'ü aşkın katılımcı ile yaklaşık 70 ülkeden 150 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

Kapılarını yarın açacak olan, doğudaki şirketler için batıya, batıdaki şirketler için doğuya açılmanın ilk kapısı olarak görülen CeBIT Bilişim Eurasia'da, bu yıl Çin, Tayvan, İsveç, Bulgaristan, Kore, Birleşik Arap Emirlikleri, Macaristan, Almanya, İspanya, Belçika, İngiltere, İtalya, İsrail ve İran'dan katılımcı şirketler ve ülke pavyonları yer alacak. TayvanDış Ticareti Geliştirme Kurumu'nun organizasyonuyla 35 Tayvan şirketinin katılımcı olacağı ''Ülke Pavyonu''nun büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl yüzde 82'si profesyonel olmak üzere toplam 155 bin ziyaretçi ağırlayan CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl da iş dünyasının beklentilerine yanıt oluşturacak şekilde, İş Dünyası, Dijital Yaşam ve Telekomünikasyon olmak üzere üç ana bölümden oluşacak.

Ayrıca ''Tematik Bölümler''in (Gelecek Parkı, Kamu Sektörü, İş ve Kariyer) ve ''Özel Bölgelerin'' (İnovasyon, YASAD Yazılım, Mobil İş Çözümleri) de yer alacağı fuarda, ticari heyetlere yönelik özel programlar da bulunacak.

CeBIT Bilişim Eurasia'da, Anadolu'nun farklı illerindeki ticaret ve sanayi odalarının, farklı ülkelerdeki ticaret bakanlıklarının, TÜTED, YASAD, TÜBİSAD gibi sivil toplum kuruluşlarının işbirliğiyle ağırlayacağı ticaret heyetlerinin de fuara ayrı bir sinerji katması bekleniyor.

kaynak: GençBilim

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu

Hiç yorum yok: