4 Eyl 2007

Cep'te belgesel izlenebilecek

| Mobil operatör Avea, yeni nesil televizyon teknolojisini cebe taşıdı. Mobilvizyon servisine üye olan Avea aboneleri, cep telefonu üzerinden sevdikleri belgesel kanallarını takip edebilecek.

Şirketin Mobiltürk ile yaptığı işbirliği çerçevesinde History Channel, Crime and Investigation Network ve Biography Channel gibi yeni birçok TV kanalı, mekân ve yer kısıtlaması olmadan meraklıları tarafından izlenebilecek. Avea tarafından yapılan yazılı açıklamada, Avea'nın EDGE teknolojisi ile daha hızlı hale getirdiği mobil televizyonun Mobilvizyon servisi ile cep telefonlarından TV seyretmeyi, trafik kameralarına ulaşmayı, vizyona girecek filmlerin fragmanlarını izlemeyi ve İMKB'de işlem gören hisse senetlerini takip etmeyi sağladığı kaydedildi.
Şirketin Mobiltürk'le yaptığı işbirliği çerçevesinde Mobiltürk'ün dünyanın önde gelen mobil teknoloji ve içerik sağlayıcılarından ROK Grubu ile bir güçbirliği sağlayarak Avea abonelerine, normal televizyonlarda bulamayacakları içeriği cep telefonundan elde etme fırsatını sunduğu bildirildi. Açıklamada, Mobiltürk ile yapılan işbirliği sayesinde Avea abonelerinin, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin Avrupa kupası maçlarını sunan All Sports, dünyanın önde gelen müzik kanallarından Popworld, Cartoon Classic ve Mobilkids isimli çocuk kanalları, dizi filmler sunan mizah kanalı ve Zone Realty, Bloopers Mobile, Extreme Mobile, Fifth Gear gibi kanallara ulaşabildiği belirtildi. Mobiltürk Mobil TV hizmetinden faydalanmak için abonelerinin, 3750'ye MOBILTV yazıp kısa mesaj göndermelerinin yeterli olduğu, ayrıca www.mobilturk.com.tr adresinden de ayrıntılı bilgiye ulaşılabileceği bildirildi. Ekonomi Servisi

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu

Hiç yorum yok: